Carduri personale pentru anularea magiei

    Poate se stie deja despre situatia mai speciala si putin bizara in care fiecare om isi poate construi propria magie distructiva, care este permanent alimentata de propriile ganduri, actiuni, atitudini, intentii sau de vointa dusa la extrem. O situatie speciala o reprezinta magia directionata sau creata de o alta persoana. Ea ar putea fi numita ,,magie nepersonala” sau ,,magie indusa”. Ei bine, toate situatiile enumerate pot fi influentate sau anulate prin folosirea cardurilor energetice prezentate mai jos.

Anularea magiei_final 3. copy
Protector idal 2. copy
tumblr_maeid0nzv41r2pr83o1_400[1]
Cardul armoniei divie 11. copy
tumblr_maeid0nzv41r2pr83o1_400[1]
Echi. chakre 3. copy
Armonie pentru Agartha-fata_Final 1. copy
tumblr_maeid0nzv41r2pr83o1_400[1]
Echi. corpuri fine 3. copy

Anularea magiei

    Asigura o mare cantitate de energie necesara atenuarii si anularii oricarei forme de magie.

Protector ideal

    Asigura o mare cantitate de energie vitala necesara unei protectii sporite in orice moment al zilei.

Cardul armoniei divine


    Acest card energetic va asigura o conexiune permanenta cu energia Divina din centrul Universului sau punctul zero. Daca aveti o durere in corp, ar fi bine sa asezati cardul pe zona afectata. Poate veti fi surprinsi de ameliorarea care se va produce. Este confirmarea eficacitatii
Cardului armoniei divine, care va completeaza deficitul energetic si va echilibreaza activitatea centrilor energetici subtili.
    La nivelul corpului fizic ajuta digestia, favorizeaza eliminarea toxinelor,
sporeste vitalitatea si echilibrul psihic.

Echilibrarea chakrelor

    Dezvolta perseverenta, vointa, dorinta de a merge inainte pe cararea evolutiei spirituale, amplifica perceptia extra-senzoriala etc. Acest card este indicat pentru cei ce simt chemarea necunoscutului.

Armonie spirituala pentru Agartha

    Acest card este indicat pentru cei ce simt chemarea necunoscutului. Dezvolta puterea personala, intuitia, claritatea in actiuni etc.

Echilibrarea corpurilor fine

    Acest card energetic va asigura o conexiune personala cu energiile subtile din Univers. Acesta dezvolta perseverenta, vointa, dorinta de a merge inainte pe cararea evolutiei spirituale, amplifica perceptia extrasenzoriala etc.
    Cardul este indicat pentru cei ce simt chemarea necunoscutului si doresc o schimbare benefica in viata lor.

Pret 100 lei / buc

[acasa] [free energy] [cardul abundentei] [protector universal] [atenuarea] [reteaua] [sapte chakre] [planete] [carduri personale] [oferta speciala] [slabit] [preventia] [contact]

© Vultur ZM 2017