tumblr_maeid0nzv41r2pr83o1_400[1]

PREVENTIA

     Exista o mare cantitate de energie libera in jurul nostru, care ne-ar putea ajuta sa avem o viata mai frumoasa. Aceasta energie libera provine din diferite surse greu de accesat fara un antrenament corespunzator. Folosirea cardului cuantic este o metoda simpla si eficienta, care poate fi aplicata cu mult succes de orice utilizator fara a fi necesara o pregatire prealabila. Principil de finctionare are la baza efectul de rezonanta. Fiecare card este destinat pentru a mentine rezonanta cu un anumit subiect.
     Cardul cuantic are un rol important in prevenirea unor dezechilibre energetice, care in multe situatii pot conduce spre formarea unor afectiuni in corpul fizic. Va prezentam cateva situatii importante.
     1. Pentru suprasolicitarea corpului fizic, chakra Muladhara ar trebui sustinuta si stimulata folosind cardul pentru Armonia chakrei Muladhara. In acest context, cardul va ajuta sa intrati in rezonanta cu chakra Muladhara a Universului sau cu planetele sistemului nostru solar pentru restabilirea armoniei si completarea deficitului energetic din corpul eteric.
     2. In situatia in care stresul cotidian depaseste limitele suportabile, se recomanda folosirea cardului Armonia chakrei Manipura. El va ajuta sa aveti o rezonanta mai mare cu chakra Manipura a Universului sau cu planetele sistemului nostru solar cu care sunteti in dizarmonie. Astfel se completeaza si deficitul energetic din corpul mental.
     3. Cei care doresc armonie si echilibru au nevoie de cardurile: Armonia chakrei Amahata, Echilibrarea chakrelor, Echilibrarea corpurilor fine sau Cardul armoniei divine.
     4. Persoanele interesate de accelerarea evolutiei spirituale ar fi bine sa foloseasca cardurile: Armonia chakrei Vishduha, Armonia chakrei Ajna, Armonia chakrei Sahasrara si Armonie astrala pentru Agartha.
     5. Relatiile din cuplu sau familie sunt influentate benefic de cardurile Armonia in cuplu si Armonia in familie.
     Pentru a beneficia de cele mai bune efecte ar fi bine sa comandati chiar acum cardurile necesare!

[acasa] [free energy] [cardul abundentei] [protector universal] [atenuarea] [reteaua] [sapte chakre] [planete] [carduri personale] [slabit] [preventia] [contact]

© Vultur ZM 2017