tumblr_maeid0nzv41r2pr83o1_400[1]

Protector universal

    Protector universal este un rezonator de energie universala de ultima generatie, cu o arie extinsa de aplicabilitate in diferite situatii, atunci cand aura energetica poate suferi influente sau modificari remarcabile. Aplicatia cea mai semnificativa este protectia personala pentru telefonul mobil, tableta sau laptop.

    Dupa cum se stie deja, telefonul mobil si, in mod deosebit smartphone-ul, are un camp energetic in jurul sau destul de mare comparativ cu dimensiunile sale. Prin folosirea Protectorului universal se obtine o interactiune energetica intre campul smartphone-ului si cel al protectorului, avand ca rezultat final anularea celor doua campuri. Astfel, se realizeaza o protectie energetica eficienta si nelimitata. Persoanele mai senzitive, dupa cateva minute de folosire a telefonului inteligent au simtit o senzatie de disconfort in zona urechii expuse, dar dupa folosirea unui Protector universal senzatiile neplacute au disparut intr-un mod miraculos. Acest efect deosebit de benefic pentru utilizator este confirmat de fiintele cu perceptii extrasenzoriale din categoria clarvazatorilor, a radiestezistilor etc. Campul energetic al Protectorului universal este de 1000 m. El atrage din Univers energia universala (tahionica) si o mentine in jurul sau, asigurand in permanenta un scut energetic protector pentru utilizator.

    Protectorul universal se introduce in interiorul telefonului mobil intre baterie si capac sau in husa protectoare. Se poate folosi timp nelimitat, chiarProtector universal_feb.2014. copy daca schimbati telefonul mobil. De asemenea, este recomandata folosirea Protectorului universal pentru interactiunea energetica cu tableta, laptopul, televizorul, monitorul calculatorului etc.

    Protectorul universal are recomandari majore pentru protectia personala nelimitata impotriva atacurilor psihice, cresterea vitalitatii, a energiei vitale, mentinerea unui nivel energetic echilibrat etc. Pentru situatiile prezentate anterior se recomanda pastrarea Protectorului universal in apropierea corpului fizic sau in portofel, buzunar, poseta etc.

    Copiii de orice varsta pot folosi acum protectia si ajutorul energetic oferit de acest miraculos concentrator de energie universala. Orice familie care are o tableta sau un telefon mobil pentru copil trebuie sa beneficieze de avantajele oferite nelimitat de Protectorul universal.
           
Pret 60 lei / buc

[acasa] [free energy] [cardul abundentei] [protector universal] [atenuarea] [reteaua] [sapte chakre] [planete] [carduri personale] [slabit] [preventia] [contact]

© Vultur ZM 2017